Welkom op de website van Crematorium Kranenburg

Crematorium Kranenburg ligt op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’. Onze medewerkers zijn er voor u. We leven met u mee, creëren de juiste sfeer nemen u zorg uit handen en adviseren u waar nodig.

Het gedenkpark biedt alle ruimte om uw dierbare te herdenken. Het voormalige landgoed, dat ruim twintig hectare groot is en tal van monumenten telt, heeft een heel eigen identiteit en ligt in een mooi beboste omgeving.

Iedereen kan ongeacht woonplaats, culturele en/of religieuze achtergrond gebruik maken van de faciliteiten van Crematorium Kranenburg.

Op deze website vindt u informatie over cremeren, de invulling van een plechtigheid, de condoleance en asbestemming (van het bijzetten van de urn in een urnengraf of columbarium tot het verstrooien van de as). U kunt hier ook een virtuele rondleiding krijgen. Wij gaan bovendien in op de geschiedenis van Crematorium Kranenburg.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de crematie en/of onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan contact via telefoonnummer 038 45 48 948 of via info@crematoriumkranenburg.nl. Wij adviseren u graag.