Koffiekamer (foyer)

Onze sfeervolle koffiekamers – door sommigen ook wel foyer genoemd – is voor condoleance en nazit.
Deze ruimten bieden zitplek voor 175 personen. Ook voor kleinere groepen is er altijd een sfeervolle ruimte op maat. Hier wordt, naast het gebruikelijke kopje koffie met koek of cake, een verscheidenheid aan drankjes geschonken en een groot assortiment aan hapjes geserveerd.

De hand van onze interieurarchitect is duidelijk zichtbaar in de koffiekamers, die een gemoedelijke sfeer en huiselijkheid uitstraalt. Licht en kleurrijk, met gebruik van warme terra tinten. Fraaie houten stoelen, leren banken. Een ronde zithoek, voldoende tafeltjes en bewegingsvrijheid. Een zee van ruimte, maar met behoud van het knusse karakter. Daar hechten wij aan.

Wat mag het zijn? Onze ruime keuken is toegerust op grote gezelschappen en op speciale culinaire wensen. Van luxe mini-broodjes met gerookte zalm tot een traditioneel broodje kaas. Wij leveren complete buffetten op bestelling, een rijkelijk gevulde kom soep of een petit four bij de thee. Naar wens schenken wij uw gasten graag een wijntje, biertje of borrel.

Als het weer het toelaat, kunt u vanuit de (rookvrije) koffiekamers ook op het terras terecht, waar hoge tafels voor onze gasten staan.

Klik hier voor een aantal consumptiemogelijkheden.