Vacature administratief medewerker


Wij streven naar een dienstverlening op het hoogste niveau en zijn voortdurend bezig de kwaliteit daarvan verder te optimaliseren. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een:

Administratief medewerker
(24 uur per week, ma wo/do vr)

Functieomschrijving
Samen met je collega’s hou je je bezig met de dagelijkse administratie, correspondentie, facturatie, telefoon beantwoording, agendabeheer en diverse receptie/baliewerkzaamheden.

Wat wij van jou verwachten
Je werkt gestructureerd en zeer nauwkeurig. Daarnaast heb je een servicegerichte instelling en ben je stressbestendig. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je beschikt over goede contactuele en schriftelijke vaardigheden. Je bent computervaardig en hebt kennis van het Office-pakket (Word, Excel en PowerPoint). Enige jaren administratieve ervaring op MBO-niveau is een pré. Je woont in Zwolle of directe omgeving.

Wij bieden
Een uitdagende, flexibele baan in een organisatie in beweging met een enthousiast en hecht team. Een op het werk toegespitste opleiding vindt intern plaats. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salaris overeenkomstig ervaring conform de cao Uitvaartbranche. Je ontvangt in eerste instantie een jaarcontract.

Interesse?
Mail dan vóór 5 juni je motivatiebrief, voorzien van cv aan f.bergman@crematoriumkranenburg.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fons Bergman (directeur) via 038 4548948.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug