Catering weer mogelijk vanaf 1 juni – maatregelen en richtlijnen

Vanaf 1 juni is het weer toegestaan om voor groepen tot dertig personen catering na afloop van een plechtigheid te verzorgen. Het aantal personen dat aanwezig mag zijn bij een plechtigheid is afhankelijk van de grootte van de aula, maar blijft maximaal dertig. Ook de overige maatregelen blijven zoals eerder gemeld. Het maximum van dertig personen is exclusief de uitvaartbegeleider en onze medewerkers.

Hygiëne en veiligheid
Wij ontvangen u vanaf 2 juni graag in één van onze condoleanceruimtes, waar we uiteraard zorgen voor correcte hygiëne en veiligheid voor al onze bezoekers.
In de condoleanceruimtes geldt een aantal richtlijnen, waar we u op willen attenderen:

  • onze medewerkers houden zich aan de door de RIVM voorgeschreven hygiënische maatregelen en onze publieke ruimtes worden na gebruik gereinigd
  • voor gasten staat op verschillende plekken desinfecterende handgel en in sanitaire ruimtes kunnen handen worden gewassen met zeep
  • consumpties kunnen worden afgehaald bij een buffet dat door een plexiglas plaat is afgeschermd
  • houd minimaal 1,5 meter afstand, ook van onze medewerkers

Wij geven met markeringen en aanwijzingen duidelijk aan wat de richtlijnen inhouden.

Bijwonen van de plechtigheid via internet
In onze aula is het mogelijk om de plechtigheid via internet live bij te wonen. Hierdoor is het voor iedereen als het ware toch mogelijk aanwezig te zijn. In verband met de privacy is het wel van belang dat wij hiervoor (via uw uitvaartondernemer) schriftelijk toestemming ontvangen. Meer informatie.

Heeft u vragen?
Wilt u meer weten of heeft u bijvoorbeeld een specifieke vraag over de uitvaart, laat die dan in eerste instantie alstublieft weten aan ‘uw’ uitvaartondernemer.

Heeft u een vraag aan ons, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 038 - 45 48 948 en/of info@crematoriumkranenburg.nl. U kunt ervan overtuigd zijn dat wij er alles aan zullen doen om ook in deze onvoorspelbare tijden de best mogelijke manier te vinden om invulling aan het afscheid te geven.

.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Algemene richtlijnen

Om alles in het werk te stellen de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen is het van belang om er samen voortdurend op te letten dat wij hygiënisch en veilig met elkaar om gaan:

  • regelmatig handen wassen met zeep of het gebruik van desinfecterende gel
  • hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
  • geen handen schudden
  • vermijden lichamelijk contact
  • gebruik van papieren zakdoekjes
  • indien u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het corona virus dan wordt u dringend verzocht om thuis te blijven.

Uiteraard treffen ook al onze medewerkers alle nodige voorzorgsmaatregelen. Mochten er aanvullende maatregelen komen, dan zullen we u hierover nader informeren.

Terug